IT er lyspunktet på Wall Street

Investorene på Wall Street ser ikke ut til å finne retningen i torsdagens handel. Disse sektorene utmerker seg - på godt og vondt. Følg utviklingen her (oppdatert 17.55).

En deprimert trader på NYSE - Foto: AP

De tre nøkkelindeksene er - drøyt to timer ut i dagens handel - alle marginalt ned. Konsumaksjer trekker ned, mens IT-aksjer trekker opp.IBM stiger 1,25 prosent, mens varekjeden Sears trekker ned 2,3 prosent.Åpningen Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet.To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,30 prosent og står i 2.351,84 poeng mens Dow Jones står i 10.555,01 poeng etter en nedgang på 0,12 prosent.Utviklingen kan du følge her.Jobless claims skuffet littTall fra amerikanske myndigheter viser torsdag at antall førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (jobless claims) falt fra reviderte 468.000 personer per 27. februar til 462.000 per 6. mars. Man hadde på forhånd forventet 460.000 førstegangssøkere, ifølge vår tjeneste Market Watch.Antall personer som fortsetter å motta arbeidsledighetstrygd (continuing claims) steg fra reviderte 4,52 til 4,558 millioner personer per 27. februar.Mindre underskudd enn ventetTall fra amerikanske myndigheter viser at underskuddet på USAs handelsbalansen for varer og tjenester var 37,3 milliarder dollar i januar.Markedets forventninger, ifølge vår tjeneste Market Watch, var et underskudd på 41,0 milliarder dollar.Tallene viser at eksporten falt 0,3 prosent til 142,7 milliarder dollar, mens importen falt 1,7 prosent til 108,0 milliarder dollar.