- Jeg tror aksjen vil gå vesentlig høyere enn dagens kurs

Ragnhild Wiborg, forvalter i hegdefondet Consepio, mener børsen er kjedelig, men har likevel funnet flere gullkorn.

Foto: Finansavisen

Ragnhild Wiborg, forvalter i hegdefondet Consepio, mener alle emisjonene i Norge og i de utenlandske markedene tar overskuddslikviditeten som er i markedet. Dermed skapes kjedelige markeder.- Det blir mye fokus på det makroøkonomiske fremover. Flere stater må stramme til, og du får en polarisering mellom stimulansepakkene og tilstramningene, sier hun til Finansavisen.- I tillegg ser man at amerikanske småsparere trekker ut penger av aksjemarkedet. Det er ingen sterk overbevisning på kjøpersiden i dagens situasjon, mener Wiborg.Wiborg liker Wilh. Wilhelmsen.- (..) Jeg tror aksjen vil gå vesentlig høyere enn dagens kurs, sier Consepio-forvalterenGullselskapet som er bygget på restene av Wega Mining blir også anbefalt.- Oslo Børs får snart et nytt gullselskap i spennende Avocet Mining. Bransjen står foran en konsolidering av de mindre gullselskapene du blant annet finner i Canada, og i Norge med Crew Gold, sier Wiborg.Du finner samtlige anbefalinger i Finansavisen tirsdag.