Kutter kursmål - anbefaler kjøp av aksjen

Selskapet er fredagens store samtaleemne på Oslo Børs. Nå kutter meglerhuset Nomura kursmålet på Yara. Kjøps-anbefalingen beholdes imidlertid.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP

Meglerhuset Nomura melder fredag at de har nedjustert sitt kursmål på Yara International fra 310 kroner til 300 kroner.Kjøps-anbefalingen meglerhuset har på aksjen beholdes.- Etterfulgt at Yara trakk sitt bud på Terra, har vi tatt denne transaksjonen ut av våre estimater. Denne meldingen er negativ for vår fair value-vurdering. Meldingen vil derimot bli oppfattet som en lettelse, siden markedet siden forrige uke hadde tatt høyde for at Yara kunne komme til å øke budet, heter det blant annet i en oppdatering fra Nomura.Yara stiger solide 7,40 prosent til 256,90 kroner fredag.