- Lysere fremtid for DnB NOR

Hele 17 analytikere har talt og dommen er klar: Børs-lokomotivet kommer til å levere bedre fremover. Her er DnB NOR-utsiktene.

En asiatisk trader liker det han ser på en solid børsdag

En innsamling SME Direkt har gjort blant hele 17 analytikere viser at troen på DnB NOR stiger, skriver TDN Finans mandag.Analytikerne melder nemlig at de i snitt har høynet EPS- og utbytteestimatet på storbanken for 2010 med 15,7 og 20,5 prosent.Dette sammenlignet med estimatene før fjerdekvartalsrapporten kom den 11. februar i år.Samtidig er tapsestimatet i snitt justert ned med 9,7 prosent.For neste år, 2011, er tapsestimatet senket med 11,3 prosent i snitt. EPS-estimatet her er samtidig tatt opp 6,6 prosent i snitt, mens utbytteestimatet er justert ned 14,3 prosent.DnB NOR faller på Oslo Børs mandag, og aksjen er ned 0,29 prosent til 67,80 prosent. Bankaksjen har imidlertid hevet seg nærmere 10 prosent i løpet av den siste måneden.