Meglerhus anbefaler ni aksjer

Kristian Tunaal i DnB NOR Markets tar inn én aksje i varmen.

DnB Nor Markets tar Telenor inn i porteføljen over anbefalte aksjer.Vimpelcom, hvor Telenor eier i underkant av 34 prosent, legger frem sin kvartalsrapport torsdag denne uken. DnB Nor Markets venter at selskapet rapporterer en topplinje på 2.246 millioner dollar og en EBITDA på 1.092 millioner.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Vimpelcom med et kursmål på 26 dollar per aksje. For Telenor har de en kjøpsanbefaling med et kursmål på 104 kroner per aksje.Telenor-aksjen ble sist omsatt for 79,25 kroner.Ny portefølje uke 11:

  • StatoilStatoil
  • TGSTGS
  • RCLRCL
  • CopeincaCopeinca
  • CermaqCermaq
  • AcergyAcergy
  • AlgetaAlgeta
  • Sparebanken Nord-NorgeSparebanken Nord-Norge
  • TelenorTelenor