Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fem anbefalinger. Ny aksje er meglerhusets hovedcase mandag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er PGS, RCCL, Sevan, Statoil samt Yara International. Sistnevnte ble tatt inn i det gode selskap fredag, og er fra og med mandag meglerhusets såkalte hovedcase akkurat nå.- Yara ligger i en bred stigende trend og videre oppgang er mest sannsynlig på sikt. På kort sikt har aksjen reagert opp fra støtte ved 225 kroner og brutt opp gjennom den kortsiktig fallende trenden som ble dannet i januar og februar. På fredag brøt kursen opp gjennom motstand rundt 250-255 kroner på svært høyt volum og genererte dermed et tydelig nytt kjøpssignal. Lite motstand før oppe ved toppen ved ca. 280 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 275 kroner men hever stopp til 245 kroner, kan man lese i rapporten.Yara faller mandag 1,41 prosent til 251,50 kroner. Sevan og RCCL faller snaue 0,7 prosent, mens Statoil er ned rundt 1,70 prosent og PGS daler 2,05 prosent.Også analysehuset Investtech skriver mandag at de er postive til Yara. De kaller aksjen dagens kjøp.