Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fem anbefalinger. Ny aksje kommer inn i varmen fredag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er PGS, RCCL, Sevan, Statoil samt Yara International. Sistnevnte tas inn i det gode selskap fredag.Førstnevnte er meglerhusets såkalte hovedcase akkurat nå.- PGS ligger i en langsiktig stigende trend og har gitt kortsiktige kjøpssignaler ved brudd opp gjennom motstandene ved ca. 75 kroner og 79 kroner på relativt høyt volum. Noe motstand fra toppene rundt 82 kroner men videre oppgang indikeres. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 90 kroner og stop loss 75 kroner, kan man lese i rapporten.PGS stiger fredag 1,37 prosent til 81,20 kroner. Oppsiden er i følge Christiania Securities altså på drøye 10 prosent.Alle de andre aksjene meglerhuset anbefaler kjøp av faller rundt en prosent fredag.RCCL, Sevan og Statoil hever seg noe fredag, mens Yara bykser solide 7,65 prosent.