Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Én aksje blir kastet ut av det gode selskap tirsdag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er PGS, RCCL, Sevan samt Yara International. Dermed blir Statoil kastet ut av det gode selskap tirsdag.Yara var fra og med mandag meglerhusets såkalte hovedcase akkurat nå.- Yara ligger i en bred stigende trend og videre oppgang er mest sannsynlig på sikt. På kort sikt har aksjen reagert opp fra støtte ved 225 kroner og brutt opp gjennom den kortsiktig fallende trenden som ble dannet i januar og februar. På fredag brøt kursen opp gjennom motstand rundt 250-255 kroner på svært høyt volum og genererte dermed et tydelig nytt kjøpssignal. Lite motstand før oppe ved toppen ved ca. 280 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 275 kroner men hever stopp til 245 kroner, kan man lese i rapporten.Yara stiger tirsdag 1,72 prosent til 254,80 kroner. Alle de resterende aksjene Christiania Securities anbefaler kjøp av stiger mellom 0,890 og 2,00 prosent tirsdag.