Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. En aksje kastes ut i kulden tirsdag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er PGS, RCCL, Sevan samt Statoil. Dermed kastes Norwegian ut av de gode selskap tirsdag. Førstnevnte er meglerhusets såkalte hovedcase akkurat nå.- PGS ligger i en langsiktig stigende trend og har gitt kortsiktige kjøpssignaler ved brudd opp gjennom motstandene ved ca. 75 kroner og 79 kroner på relativt høyt volum. Noe motstand fra toppene rundt 82 kroner men videre oppgang indikeres. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 90 kroner og stop loss 75 kroner, kan man lese i rapporten.PGS faller tirsdag 1,31 prosent til 79,30 kroner. Oppsiden er i følge Christiania Securities altså på drøye 13 prosent.Alle de andre aksjene meglerhuset anbefaler kjøp av faller rundt en prosent tirsdag.