Nervøs åpning på Oslo Børs

Oslo Børs åpner forsiktig, men vinnerne og taperne beveger seg over 10 prosent. (Oppdatert 09:23)

Foto: Scanpix

Oslo Børs har startet dagen med en svært moderat oppgang. Ette 20 minutters handel er hovedindeksen opp 0,2 prosent til 369,22. De amerikanske børsene var tilnærmet flate mandag kveld, mens Tokyo-børsen i Japan falt svakt i morges.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for snaue 300 millioner kroner.Oljeprisen er omtrent på samme nivå som da børsen stengte i går. Nå går Brent april-olje for 80,01 dollar fatet. Statoil stiger 0,1 prosent til 137,80 kroner.Vi merker oss at REC stiger 1,8 prosent til 22,63 kroner. Mandag falt aksjen over syv prosent uten nyheter.Norse (NEC J) og RXT topper taperlisten med minus 15-18 prosent. Yara faller 1,1 prosent til 235,20 kroner.Repant er best med pluss 14,5 prosent.IGE stiger nye 9,1 prosent til 72 øre. På én uke er oppturen på 44 prosent. Siste tre måneder har IGE steget hele 148 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.