- Norwegians planer ligger fast

- Det foreligger overhodet ingen endringer i planene om long haul, sier Anne-Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør i Norwegian, til HegnarOnline.

Norwegians Bjørn Kjos på sitt kontor. I forgrunnen med fly: Informasjonssjef Anne Sissel Skånvik. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Fredag gikk det ifølge Bloomberg News frem at Norwegian Air Shuttle er i samtaler med Finnair om en avtale for å gi Norwegians kunder tilgang til Finnairs interkontinentale ruter til Asia.- Vi diskuterer forskjellige former for samarbeid med Norwegian, inkludert muligheten for å deres kunder å benytte våre asiatiske ruter, sa konserndirektør Mika Vehvilaeinen i Finnair, ifølge TDN Finans.Anne-Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør i Norwegian, presiserer overfor HegnarOnline at selskapets planer om oppstart av long haul våren 2011 ligger fast.- Det foreligger overhodet ingen endringer i disse planene. Det kan også være mulighet for tidligere oppstart, dvs høsten 2010, sier Skånvik.Hun viser til artikkelen fra Bloomberg News - som av noen har blitt tolket dit hen at Norwegian skyver på egne long haul planer.- Det er ikke riktig. Med tanke på et mulig samarbeid med Finnair, så har det vært diskutert, men det foreligger ingen konkrete avtaler om dette. Slik Norwegians kommersielle direktør har sagt i intervjuet med Bloomberg har Norwegian et ønske om å kunne videreformidle Finnairs kunder inn i Norwegians nett i Skandinavia.- Han sa også at våre egne planer om long haul ligger fast, fortsetter Skånvik til HegnarOnline.