Optimisme på Tokyo-børsen

Men ellers i Asia var ikke alt like rosenrødt i fredagens handel (oppdatert med Tokyo slutt).

Foto: AP

Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei opp 0,81 prosent til 10.751,26, mens Topix hadde steget 0,64 prosent til 936,38.Tidligere Asiatiske børser viser en blandet utvikling fredag, men Tokyo-børsen trekker opp etter et sent rally på Wall Street torsdag. Nikkei stiger 0,8 prosent, mens Topix er opp 0,5 prosent.Yenen svekker seg ifølge CNBC på spekulasjoner om at Bank of Japan kan komme med lettelser i pengepolitikken.Eksportører som Honda Motor stiger, og sistnevnte på rapporter om god etterspørsel etter CR-Z hybrid-sportsbilen. På to uker skal det ha blitt bestilt over 7.000 biler. Olympus stiger 1,2 prosent og Hitachi 0,4 prosent.Børsene i Hong Kong, Shanghai og Seoul er såvidt ned.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.