På tide å ta gevinst?

-Kanskje det er på tide å sikre noen gevinster og ta en tidlig påskeferie? sier skeptisk analytiker.

Foto: iStockphoto

I dagens rapport fra Terra Markets kan vi lese at analytikeren er bekymret over det lave antallet pessimister på Wall Street.- Er det for få pessimister i USA? Ikke blant amerikanske husholdninger om vi skal dømme etter meningsmålinger som Consumer Confidence. I investormiljøet er imidlertid pessimismen farlig lav i øyeblikket, sier analytikeren.- Ifølge AAIIs ukentlige meningsmålinger er kun 25 prosent av amerikanske investorer negative. Historisk har pessimistandeler på 25 prosent eller lavere ofte falt sammen med i alle fall kortsiktige markedstopper og innevarslet korreksjoner. Kanskje det er på tide å sikre noen gevinster og ta en tidlig påskeferie? avslutter analytikeren.