- Røkke-aksje har 90 prosent nedside

Onsdag stupte aksjen nok en gang på Oslo Børs. Analytiker uttaler torsdag at Røkke-aksjen Aker BioMarine bør kunne falle 90 prosent til.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen

Onsdag ble nok en blytung dag for investor Kjell Inge Røkkes krillbaby Aker BioMarine.Men kan aksjen komme til å falle mye mer fremover? Det mener en analytiker som Finansavisen har snakket med torsdag.- Riktig pris er neppe over en krone, sier vedkommende. Aksjen ble i går handlet rundt 5,50 kroner.Det skulle i tilfelle si at Røkkes krill-prosjekt har en nedside på rundt 90 prosent.Røkkes krill-eventyr startet med en børsverdi på 5,1 milliarder kroner. I refinansieringen som nå kommer er bare 90 millioner igjen.Aker BioMarine faller videre torsdag og er i skrivende stund ned 7,89 prosent til 5,25 kroner.