Se Hermanrud og Warren LIVE

Peter Hermanrud og Peter Warren deltar på Aksjedagen på BI. Få også med deg paneldebatten. LIVE her fra klokken 13.00

Sjefstrateg i First, Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen

Studentutvalget Børsgruppen Aktie avholder i dag Aksjedagen 2010 på BI. Ifølge programmet er Peter Warren på talerstolen akkurat nå, mens DnB NORs aksjestrateg Morten Jensen har vært i ilden tidligere i dag.Klokken 13.15 skal sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities gjøre rede for aksje- og markedsutsiktene for 2010.Én time senere dras paneldebatten i gang. Deltagere er Kim Evjenth, analysesjef Argo Securities, Morten Jensen, Magnus Tell, aksjestrateg ABG Sundal Collier og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea. Tema er markedsutsikter for 2010.Følg seansen direkte på HegnarOnline TV fra klokken 13 her.