Spetalen-baby haler i land ny kontrakt

Øystein Stray Spetalen-selskapet Spectrum kan torsdag melder om gode nyheter. Ny kontrakt er nemlig sikret.

Publisert 11. mars 2010 kl. 07.45
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord

Øystein Stray Spetalen-selskapet Spectrum melder at de har inngått en avtale for å hente inn rundt 250 kvadratkilometer med 3D-seismikk i Trinidad.Konsernet skal også foreta en mindre skyting av 2D-seimsikk.Kontrakten skal ha en totalverdi på rundt 3,9 millioner dollar. Arbeidene ventes å ha oppstart tidlig i andre kvartal 2010 og vare i rundt 70 dager.Det er fartøyet CGS Atlantic som skal brukes i Trinidad. Før oppdraget tar til skal skipet oppgraderes med ytterligere to streamere.Dette ventes å ta rundt 12 dager og koste 0,7 millioner dollar.Les hele meldingen fra Spectrum her.