Spetalens siste investering

Kjendisinvestor Øystein Stray Spetalen seiler opp som storaksjonær i skadeskutt aksje.

Investor Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

I løpet av de siste dagene har kjendisinvestor Øystein Stray Spetalen seilt opp som en av de største aksjonærene i teknologiselskapet Ignis.Ifølge en fersk aksjonærutskrift står han gjennom Ferncliff oppført med 604.000 aksjer, hvilket tilsvarer en eierandel på 1,15 prosent, mens Tycoon Industrier har 453.000 aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,86 prosent.Samlet sett sitter Spetalen på 1.057.000 Ignis-aksjer, noe som representerer en samlet eierandel på 2,01 prosent.I skrivende stund omsettes aksjen for 3,15 kroner, ned 1,56 prosent. Hittil i år har verdien på Ignis-aksjen falt 24,88 prosent.Ignis gjennomførte nylig en emisjon hvor det ble utstedt 10 millioner nye aksjer til tre kroner stykket.