Strålende nyheter fra rakett-selskap

Aksjen har hevet seg nærmere 30 prosent kun på en måned. Tirsdag presenterer London Mining solide nyheter.

Tirsdag melder selskapet London Mining at deres jernmalmprosjekt på Isua på Grønland har estimerte ressurser på 837 millioner tonn og indikerte ressurser på 114 millioner tonn.Det er kraftig opp fra deres forrige estimat som kom i desember, og som indikerte ressurser på 574 millioner tonn- De oppgraderte ressursene er et ytterligere steg videre for å definere tekniske parametere og potensialet for prosjektet. Isua er ideelt utstyrt for å dra nytte av det voksende markedet for jernmalm med tanke på størrelsen og gehalten, sier konsernsjef Greame Hossie i London Mining i en kommentar.Til tross for oppjusteringen av estimerte ressurser faller London Mining 1,60 prosent til 24,60 kroner på Oslo Børs tirsdag.Aksjen har likevel steget 29,47 prosent den siste måneden.Les hele meldingen fra London Mining her.