Tror børsen skal videre opp

Analytiker Arild Nysæther i Fondsfinans tror investorene på Oslo Børs vil få en god avkastning i år.

Analytiker Arild Nysæther. Foto: Finansavisen

Analytiker Arild Nysæther i Fondsfinans tror børsen skal videre oppover, skriver Finansavisen.- Vårt hovedscenario er at vi vil se god avkastning på Oslo Børs i 2010 drevet av fundamental makroøkonomisk oppgang, sier han til Finansavisen.- Markedet er greit priset på inntjeningsmultipler hvis vi ser mot 2011, men fortsatt billig på stabile parametere som pris/bok. Vi tror at vi gjennom året vil se estimatøkninger og som igjen driver stigende kurser. Dette kan skje med stabile inntjeningsmultipler, mens pris/bok og EV/sales ekspanderer, forklarer han.Tre aksjer blir trukket frem, deriblant Telenor.Les hele artikkelen i Finansavisen.