Tror REC fort kan sprette opp

Forvalter John Gunnar Eggen tror på soloppgang, og plukker fem favoritter på Oslo Børs.

Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen

Forvalter John Gunnar Eggens hovedscenario, til tross for alle usikkerhetsmomentene, er at den globale økonomien vil vokse fremover, skriver Finansavisen.Eggen anbefaler fem aksjer - tre "trauste" og to mer spekulative bets. De tre "trauste" er Acergy, Telenor og RCCL. De to mer spekulative tipsene er Northern Offshore og REC.Forvalteren i Allegro Finans, eid av SpareBank 1 SMN og Reitangruppen, lar seg ikke skremme av at REC ifølge sin rapport for 4. kvartal lå an til å bryte lånebetingelsene.- Det meldes fra mange kanter at markedet er sterkt. (...) Skulle det komme en avklaring på finansieringen, kan pessimismen fort lette, og kursen kan sprette opp, sier han til Finansavisen.Hele intervjuet med Eggen, og begrunnelser for øvrige aksjevalg, finner du i dagens avis.