Vondt blir verre på Oslo Børs

Nedturen på Oslo Børs forsterker seg.

Foto: AP

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 364,88 poeng, ned 1,62 prosent. Det er omsatt aksjer for 4,4 milliarder kronerPrisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått ned 2,23 prosent og står nå i 78,18 dollar. Det er ventet at oljeprisen vil falle denne uken: 23 av 50 analytikere, eller 46 prosent, sier oljeprisen vil falle frem til 19. mars, ifølge Bloomberg.Store selskap som Statoil, Yara, Norsk Hydro og Marine Harvest faller henholdsvis 2,35 prosent, 1,72 prosent, 2,07 prosent og 3,93 prosent.HegnarOnline kommer tilbake med en utfyllende kommentar ved børsens stengetid.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.