Anbefaler aksje etter dobling

- Jeg mener det fortsatt oppside i denne aksjen, selv om den har gått langt over 100 prosent siden vi kom med vår kjøpsanbefaling, sier Argo-analytiker Tore Tønseth.

Foto: iStockphoto
Børs

Argo-analytiker Tore Tønseth var klokkeklar i sin anbefaling av Nordic Semiconductor da Finansavisen snakket med ham i februar. Etter det har Nordic Semiconductor gått fra 67 til rundt 92 kroner, en oppgang på nærmere 40 prosent. De siste fire månedene har aksjen doblet seg.- Jeg mener det fortsatt oppside i denne aksjen, selv om den har gått langt over 100 prosent siden vi kom med vår kjøpsanbefaling, sier Tønseth til Finansavisen.- Det som gjør Nordic så spennende er den skalerbare forretningsmodellen. Nordic driver primært med forskning og utvikling, og all produksjon og distribusjon er overlatt til andre aktører. Dette fører til at små endringer i topplinjen til selskapet får relativt stor effekt på bunnlinjen, forklarer Tønseth. Kursmålet er på 110 kroner.Tønseth anbefaler også Telenor, hvor oppsiden er på 20 prosent.- Telenor har gjort det noe bedre enn markedet den siste tiden, men en fullføring av Vimpelcom/Kyivstar transaksjonen kan være en viktig trigger for videre oppgang i det korte bildet, sier han.

Nyheter
Børs