Dagens kjøpskandidat - Oslo Børs

- Aksjen har dannet en dobbel-bunn-formasjon og gitt signal om videre oppgang, skriver Investtech etter å ha sett nærmerre på Eitzen Chemical.

Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Eitzen Chemical som dagens kjøpskandidat.- Eitzen Chemical har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga også kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 2,17 kroner. Videre oppgang til 4,20 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har dannet en dobbel-bunn-formasjon og gitt signal om videre oppgang til 3,41 kroner. Ved reaksjon tilbake er det nå støtte ved 2,45 kroner. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 2,40 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs