Anbefaler IT og oljeservice

Sjøsamen og investoren Gullik Hansen er ikke redd når det blåser orkan på børsen. - Men det er nok mye tynn mage hos de andre investorene, sier han.

Gullik Hansen - Finansavisen
Børs

- Europa brenner. Jeg er glad for at jeg får sagt noen ord før alt går til helvete, sier investor og daglig leder i Centrum Eiendom, Gullik Hansen, til Finansavisen lørdag.Hansen karakteriserer seg selv om en kald fisk, men han har hørt rykter om at det er mange andre investorer som har det verre for tiden.- Jeg er sjøsame og en kald fisk. Vi liker oss best når det blåser litt og når det er orkan så er vi toppform. Hos de andre som er aktive på børsen har jeg imidlertid hørt at det er mye tynn mage. Det er kort og godt mye diaré hos investorene for tiden, sier han.Selv tror Gullik Hansen at det kan være fornuftig å investere i både oljeservice og IT fremover.- Det er veldig positivt for oljeservicesektoren at BP endelig ser ut til å ha klart å stoppe oljelekkasjen i Mexico-gulfen. Jeg tror også at det vil være penger å hente innenfor IT-sektoren fremover. Det er interessant å se at Apple nå har blitt større enn Microsoft. Det er også interessant at det stadig dukket opp nye og lønnsomme IT-selskaper. Kreativiteten i denne bransjen er stor og jeg må jo innrømme at jeg liker folk som jobber hardt og har suksess, sier Gullik Hansen.Les hele artikkelen i dagens utgave av Finansavisen

Nyheter
Børs