Anbefaler kjøp av to aksjer

Terra Markets er for tiden positive til råvarer. Se hvilke aksjer som blir anbefalt her.

Aksjestrateg i Terra Markets, Fredrik Kvale. Foto: Finansavisen
Børs

Aksjestrateg i terra Markets, Fredrik Kvale, er forsiktig optimist til Oslo Børs og anbefaler kjøp av Hydro og Yara, skriver Finansavisen mandag.- Oljeprisen går en spennende tid i møte drevet av den amerikanske kjøresesongen og god etterspørsel i fremvoksende økonomier, sier Terra-strategen, som også mener at frykten i kredittmarkedet virker noe overdrevet.Som et spill på at veksten i verdensøkonomien og spesielt i Kina fortsetter, anbefaler meglerhuset Norsk Hydro, og er generelt positive til råvarer.- Aluminiumsprisen har falt tilbake i vår, men dette utlignes i vesentlig grad av en sterk dollar. Videre fremstår risk/reward-forholdet i Yara som gunstig. Vi tror ureaprisene har bunnet ut og går en spennende tid i møte drevet av god etterspørsel. Vi er avventende til TGS grunnet den høye eksponeringen mot Mexicogulfen, sier Kvale til Finansavisen.

Nyheter
Børs