Blandet på børsene i Europa

Tyskland var dagens lyspunkt i Europa.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs

I UK falt FTSE 100-indeksen 0,13 prosent mens den franske CAC 40-indeksen gikk ned 0,29 prosent. I Tyskland kunne man derimot glede seg over at DAX-indeksen la på seg 0,15 prosent.Nyheter fra USA De private inntektene i USA steg 0,4 prosent i april. Ifølge vår egen Market watch-kalender var det ventet en økning på 0,4 prosent.Det private forbruket var uendret, mot ventet opp 0,3 prosent. Det er det laveste forbruket siden september 2009,, melder Reuters.Kjerne-PCE prisindeksen steg 0,1 prosent, mot ventet 0,1 prosent.Dagens tall viser at The Institute for Supply Management-Chicago, også kjent som Chicago PMI, endte på 59,7 poeng i mai, mot 63,8 poeng i april. Ifølge Reuters ventet analytikerstanden en indeks på 62 poeng.Endelig tall for den amerikanske University of Michigan consumer confidence-indeksen i mai oppjusteres fra 73,3 poeng til 73,6 poeng. Ifølge analytikerstanden var det ikke ventet noen revidering.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.

Nyheter
Børs