Ett skritt tilbake for Photocure

- Selv om vi er skuffet over at resultatene som er rapportert i tidligere kliniske studier ikke ble bekreftet i den siste fase II studiet er vi fortsatt trygge på det fremtidige potensialet for VisonacTM, sier Dr. Kjetil Hestdal.

CEO Kjetil Hestdal i Photocure. Foto: Finansavisen.
Børs

Photocure, et norsk farmasøytisk selskap fokusert på dermatologi og kreft, har annonsert resultater fra sitt fase II studie i akne (kviser) med Visonac(TM) i kombinasjon med sin nye akne lampe.De kliniske resultatene i denne studien var ikke så gode som tidligere rapporterte fase II resultater med Visonac(TM), melder selskapet fredag. - Akne er den vanligste hudsykdommen i verden, og nåværende behandlingsalternativer er ikke tilfredsstillende og har betydelige bivirkninger. Selv om vi er skuffet over at resultatene som er rapportert i tidligere kliniske studier ikke ble bekreftet i den siste fase II studiet er vi fortsatt trygge på det fremtidige potensialet for VisonacTM, sier Dr. Kjetil Hestdal, administrerende direktør i Photocure.Les hele meldingen her.

Nyheter
Børs