Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver fredag i en rapport at de for tiden anbefale kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Aker Solutions, Frontline, Storebrand og Telenor.Storebrand er for tiden meglerhusets såkalte hovedcase.- Storebrand har vist en flott utvikling på lengre sikt, men aksjen har korrigert kraftig ned de siste par ukene. På kort sikt har aksjen reagert opp fra støtte rundt 34 kroner og marginalt brutt opp gjennom motstand fra tidligere bunner litt under 36 kroner og dermed gitt et nytt kjøpssignal. Videre oppgang indikeres og det er lite motstand før ved 40 kroner.Storebrand er fredag opp 1,1 prosent til 81,05 kroner. Aker Solutions er opp 0,5 prosent, Frontline er opp 1,7 prosent og Telenor stiger 0,4 prosent.

Nyheter
Børs