I et intervju med TDN Finans sier analysesjef Kim Evjenth i Argo Securities at han venter oppgang på Oslo Børs i tiden fremover.- Stresstestene kan bli mottatt positivt når det er så mye rykter som går i disse bankene i utgangspunktet forutsatt at myndighetene vil stille opp med kapital der det trengs, sier Evjenth.Analysesjefen mener aksjemarkedene også vil se på hvordan Kina styrer sin valuta.- Reaksjonen i dag er litt sånn; ble det ikke mer liksom? De hadde en liten justering i natt, men det var en del som hadde forhåpninger til at de skulle smelle til med en ordentlig devaluering. Kina har ikke noe behov for å gjøre en sånn bjørnetjeneste til eksportindustrien fordi de da hadde fått kjempetap på alle fordringer i utlandet. Dette er noe som komme til å skli litt oppover og vil ikke være en trigger i seg selv, men vil bidra til å løse globale ubalanser, avslutter Evjenth.I dag peker pilen ned på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 363,95 poeng, ned 1,43 prosent.