Analysesjef sier kjøp

Analysesjef Stig Myrseth mener at forrige ukes nedtur på Oslo Børs representerer en kjøpsmulighet.

Stig Myrseth
Børs

I dagens rapport fra Terra Markets anbefaler analysesjef Stig Myrseth kjøp av aksjer. Han lar seg ikke skremme av forrige ukes nedtur.- Representerer forrige ukes nedtur på Oslo Børs en kjøpsmulighet? Det kan virke slik. Oslo Børs domineres av oljerelaterte selskaper, og det er derfor ikke unaturlig at aksjekursene følger oljeprisen tett, sier Myrseth.- I forrige uke åpnet det seg opp et gap mellom de forannevnte idet oljeprisen holdt seg sterk samtidig som hovedindeksen falt skarpt tilbake. Sett i forhold til oljeprisen fremstår Oslo Børs som undervurdert. Så fremt oljeprisen ikke kommer ned, venter vi at forrige ukes børsfall blir reversert, avslutter Myrseth.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 344,52 poeng, opp 0,38 prosent.

Nyheter
Børs