Bergen Group sikrer refinansiering

Bergen Group har fått på plass et nytt obligasjonslån.

Bergen Group - Foto: Selskapet
Børs

Det vises til børsmeldingen sendt 24. juni 2010 i forbindelse med et mulig nytt obligasjonslån for Bergen Group ASA. Et senior sikret obligasjonslån på 330 millioner kroner, med forventet forfall 9. juli 2013 er nå plassert. Utbetaling er forventet 9. juli 2010. Det opplyser selskapet via en børsmelding mandag.Obligasjonslånet vil bli søkt notert på Oslo Børs. Formålet med lånet er refinansiering av utestående obligasjonslån med forfall 13. august 2010. First Securities AS og Pareto Securities AS var tilretteleggere av det nye obligasjonslånet.Bergen Group er et maritimt industrikonsern med kjernekompetanse innen skipsbygging, maritim service, offshore og teknologi. Konsernet har totalt 1900 ansatte langs kysten fra Kirkenes i nord til Stavanger i sør. Hovedkontoret er lokalisert i Bergen.

Nyheter
Børs