Solberg & Andersen, et datterselskap i Bjørge, har i dag i samarbeid med ABB blitt tildelt kontrakten for aktuerte ventiler (Actuated Valve package) i forbindelse med EICT-kontrakten på Goliat FPSO. Verdien er estimert til over 50 millioner kroner.Det opplyser selskapet i en pressemelding onsdag.ABB og Solberg & Andersen har dannet et samarbeid for utførelse av EICT-kontrakten. Oppstart vil være umiddelbart med levering siste halvdel av 2011. Kontrakten for aktuerte ventiler vil bli utført hos Solberg & Andersen.
Bjørge ASA
leverer prosess- og sikkerhetskritisk utstyr og systemer samt et komplett tjenestespekter for å ivareta leveransene i et levetidsperspektiv. Dette sikrer fokus på optimal drift og reduserte levetidskostnader. Bjørge har lang erfaring som leverandør til olje- og gassmarkedet i Norge og utvalgte markeder internasjonalt og representerer noen av verdens ledende leverandører. I tillegg satser Bjørge betydelig på egen teknologi og systemintegrasjon. Bjørge har 525 ansatte.