KjøpLogg inn

Dette skjer i dag - ny USA-smell senker børsen?

Forrige torsdag skuffet den ukentlige USA-statistikken voldsomt. Blir det ny nedtur denne gang?

Publisert 24. juni 2010 kl. 05.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Torsdag 24. juni 2010 kan blant annet by på fersk statistikk hva gjelder handelsbalansen i Sverige, så vel som privatforbruket i Frankrike.I tillegg får man nye tall for industriordre i ØMU-området generelt.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag skuffet disse tallene. Blir det ny nedtur denne gang?Her er alle dagens hendelser:Makrotall- og nyheter: - Japan: Handelsbalanse mai- Frankrike: Privatforbruk mai kl 08:45- ØMU: Industriordre april kl 11:00- USA: Varige goder mai kl 14:30- USA: Jobless claims uketall kl 14:30Få også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!Annet:- Norges Bank:Pengepolitisk konferanse On the use of simple rules as guidelines for policy decisions, kl 08:30-16:30Utenlandske:- Accenture, Hennes & Mauritz, Oracle, Research In Motion