KjøpLogg inn

Elendige REC-nyheter onsdag morgen

REC fikk en sur dag på Oslo Børs tirsdag. Onsdag tegner ikke til å bli så veldig mye bedre etter at dårlig nytt for selskapet har tikket inn.

Publisert 23. juni 2010 kl. 08.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen

Publikasjonen Digitimes melder onsdag morgen at en ledende tysk produsent er i ferd med å kutte prisen for solceller for tredje kvartal til 1,11 euro per watt.Dette for å være på linje med hva de taiwanske produsentene tar i dag.Da flere tyske panelprodusenter skal ha redusert tredjekvartalsprisene med ti prosent, blir mest sannsynlig oppstrømsselskaper presset av kunder til å kutte kostnadene.Solselskapet REC hadde en sur dag på Oslo Børs tirsdag, og aksjen falt med 2,63 prosent til 19,96 kroner. Aksjen er imidlertid opp 30,89 prosent i løpet av den siste måneden.