En rekke forhold bidrar nå til å dra opp markedsutsiktene for supplyrederiene, skriver Carnegie i siste utgave av supplyrapporten Captain's Log.Markedsbalansen og ratene i spotmarkedet har bedret seg kraftig siden i vinter, mye gammel flåte har blitt lagt på bøyen, oljeselskapene begynner å tilby lengre kontrakter, og samtidig støvsuger BT markedet for båter i Mexocogolfen.I går meldte Petrobras om en kraftig økning av E&P-budsjettene (leting og utvikling) i årene fremover, noe som heller ikke vil være direkte negativt for supplybransjen.- Spotmarkedet for plattformsupplyskip (PSV) strammet seg til på tilbudssiden i forrige uke, og ratene nådde en ny topp. Vi ser også tegn til at operatørene begynner kommer inn i markedet med lengre kontrakter, skriver Carnegie-analytiker Marius Gaard.Dermed mener han at rederne går en hyggelig sommer i møte.Les hele denne saken i onsdagens utgave av Finansavisen.