Flat åpning på børsene i USA

Investorene på Wall Street kunne glede seg over oppgang i åpningsminuttene, men så..... Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

To tradere på NYSE - Foto: AP
Børs

Det var en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,34 prosent og står i 2.224,90 poeng mens Dow Jones står i 10.173,36 poeng etter en oppgang på 0,17 prosent.Utviklingen kan du følge her.Det har kommet reviderte BNP-tall fra USA. Bruttonasjonalproduktet steg 2,7 prosent i første kvartal, mot ventet 3,0 prosent. Foreløpige tall viste også pluss 3,0 prosent. I foregående kvartal steg BNP med 5,6 prosent.BNP-prisindeksen steg 1,1 prosent, mot ventet 1,0 prosent.Endelige tall viser dessuten at det private forbruket steg med 3,0 prosent, mot ventet 3,5 prosent.

Nyheter
Børs