KjøpLogg inn

- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhuset Christiania Securities skriver i rapport om to aksjer du bør holde et ekstra godt øye med.

Publisert 24. juni 2010 kl. 13.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport torsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Yara International og Telenor.- Yara har gitt kjøps-signal fra en vakker omvendt-hode-skuldre med bra volumutvikling. I går onsdag brøt aksjen opp fra formasjonen. Hvis Telenor kommer ned mot 82,50 kroner i dag så er det tradingkjøp med stoploss 81,50 kroner. Trendgulv og de tidligere toppene møtes ved 82,50 kroner i dag, kan man lese i rapporten.Yara International stiger torsdag 0,59 prosent til 205,30 kroner mens Telenor så langt er uendret og ble sist omsatt for 83,65 kroner.Christiania Securities opererer også med såkalt tradingkjøp-anbefaling på TGS-Nopec, PGS, Marine Harvest, Acergy.