- Glimrende kjøps-mulighet for disse aksjene

Hele sektoren har fått juling etter katastrofale hendelser. Bør man nå holde seg unna? - Løp og kjøp, sier meglerhus.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Børs

Oljekatastrofen i Mexicogulfen har ført til at aksjer innen oljeservicesektoren har opplevd tøffe dager de siste ukene.I tillegg har en heller slapp oljepris også stukket kjepper i hjulene for en eventuell oppgang.Bør man nå holde seg unna hele sektoren? Sludder, mener meglerhuset Fondsfinans. De mener man nå bør kjøpe med begge hendene.- Vi mener at nedsalget gir en sterk kjøpsmulighet, skriver analytikerne Ole André Hagen og Petter Narvestad i Fondsfinans i en fersk oppdatering ifølge Finansavisen.Analytikerne gir investorene tre grunner til å handle oljeservice.1. Oljeprisen har hentet seg kraftig inne igjen2. De langsiktige effektene av oljelekkasjen i Mexicogulfen er mest sannsynlig positivt for oljeservice3. Oljeservice er nå priset svært lavt i et historisk perspektiv.

Nyheter
Børs