Oslo Børs faller torsdag, etter en positiv start på dagen. Snaue halvannen time etter åpning er hovedindeksen ned 0,61 prosent til 356,52.Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for en drøy milliard kroner.Blant de aksjene som stiger finner man Dockwise, Polarcus, Cecon og AGR Group.Førstnevnte stiger på nyheten om at selskapet har sikret seg i alt, mens Cecon er vinner med en oppgang på 11,90 prosent.På den andre siden av skalaen befinner blant annet Artumas Group, Global IP Solutions og Transeuro Energy seg.Statoil faller 0,74 prosent til 132,50 kroner.Oljeprisen holder seg lav torsdagOljeprisen er fremdeles ikke på offensiven torsdag morgen, og har beveget seg lite siden den falt kraftig onsdag ettermiddag.Rundt klokken 14 onsdag ble brent for levering i august omsatt for omtrent 78 dollar fatet.Torsdag morgen er prisen på et fat brentolje nede på 75,78 dollar fatet. Det er et fall på 0,64 prosent inneværende døgn.WTI-oljen omsettes for 75,82 dollar per fat, ned 0,69 prosent.Oljeprisene falt markert onsdag ettermiddag etter publiseringen av ferske tall som viste at salget av nye eneboliger i USA dalte 32,7 prosent til en sesongjustert årstakt på 300.000 enheter.På forhånd var det ventet at salget ville falle med 18,7 prosent til en årstakt på 410.000 solgte enheter, ifølge Bloomberg.Oljeprisene ble også tynget av en ny oljelagerrapport. som viste at råoljelagrene steg med 2,0 millioner fat i forrige uke.- Sentimentet er fremdeles ganske svakt. Det virker som fallet hovedsakelig kommer som følge av DOE-tallene. På etterspørselsfronten er det fremdeles negativt og svært usikkert, uttaler mineral og energiøkonom Ben Westmore i National Australia Bank til Bloomberg.Helt i toppen av vinnerlisten akkurat nå finner man Cecon, som stiger 11,90 prosent til 0,47 kroner.Oslo Axess-aksjen Polarcus er opp 8,61 prosent til 5,42 kroner, mens AGR Group er opp 8,33 prosent til 13 kroner.Dockwise stiger 2,10 prosent til 170 kroner på nyheten om at selskapet har sikret seg i alt Global IP Solutions sliter mest for øyeblikket, og faller 10,34 prosent til 13 kroner. Transeuro Energy er ned 5,55 prosent til 0,17 kroner.Artumas Group, Oslo Axess-aksjen Thin Film Electronics, Golar LNG og Fara er andre selskapet i rødt akkurat nå.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .