KjøpLogg inn

- Kjøp disse fem aksjene nå

Analysehuset TrendTech har peilet ut de fem aksjene på Oslo Børs som har gitt aller sterkeste kjøps-signal. Her er de fem du bør laste opp i.

Publisert 22. juni 2010 kl. 10.13
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP

Analysehuset TrendTech melder at følgende fem aksjer nylig har gitt de aller sterkest kjøps-signalene på Oslo Børs:- SAS- Frontline- REC- Opera- Ekornes Mandag skrev HegnarOnline at samme analysehus mener DNO International, Lerøy Seafood, Norske Skog og Stolt-Nielsen nylig har gitt klokkeklare kjøps-signaler.Disse fem nevnte aksjer ovenfor er hentet fra TrendTechs trendliste.TrendListen gir signaler på bakgrunn av en avansert modell, som kombinerer en rekke tekniske analysemodeller.Anbefalingene er forholdsvis kortsiktige (modellen gir i snitt cirka 5-8 signaler per aksje per år) og er spesielt god for volatile aksjer og til investeringer med relativt kort tidshorisont.