Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er tre anbefalinger.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av tre aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Acergy, Subsea 7 samt Norwegian.Acergy er for tiden meglerhusets såkalte hovedcase.- Acergy ligger i en bred stigende trend. På kort sikt har aksjen vært volatil. Kursen korrigerte torsdag ned på relativt lavt volum og dekket dermed et tidligere gap. Det er sterk støtte like under dagens nivå og videre oppgang indikeres. Volumutviklingen de siste dagene, med høy aktivitet på dager med oppgang, øker sannsynligheten for oppgang på kort sikt. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål på 114 kroner og stop loss 97 kroner, kan man lese i rapporten.Acergy faller mandag 0,20 prosent til 102,20 kroner. Oppsiden her kan i følge Christiania Securities altså være på omlag 11,50 prosent.Subsea 7 stiger 0,19 prosent mandag, mens Norwegian legger på seg 1,79 prosent.

Nyheter
Børs