Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at de for tiden har kjøps-anbefalinger på fem aksjer.Verdipapirene det er snakk om er
Aker Solutions, Norwegian, Frontline, PGSRCCL.Polarcus
samt PGS omtales som meglerhusets hovedcase akkurat nå.- PGS har brutt sin fallende trend og har nå startet en ny stigende trend. Rekylen nedover vi har sett de siste dagene ser kjøpsverdig ut, og støtten ved 64 kroner bør holde. Nærmeste motstand nå er ved 71 kroner. Vi opererer med kjøps-anbefaling, har kursmål 75 kroner og stop loss på 61 kroner, skriver meglerhuset i en rapport.Samtidig melder StockLink iMarkedet at SEB Enskilda nå er meget positive til .I en rapport trekker SEB frem at selskapet er nå verdsatt til en implisitt verdi per skip på 129 million dollar, noe som er lavere enn på tidspunktet for børsnotering.Dette skal også innebære at selskapet handles til en betydelig rabatt i forhold til andre sammenlignbare selskaper. SEB opererer med en kjøps-anbefaling på Polarcus og kursmålet er satt til 10,60 kroner.