Analysehuset Trendtech ved ansvarlig analytiker Bjørn Inge Pettersen melder i en fersk utgave av sin TrendListen at følgende fire aksjer nylig har gitt klokkerklare salgs-signaler:
- DNO International- Lerøy Seafood- Norske Skog- Stolt-Nielsen
Samtlige av disse fire aksjene stiger på Oslo Børs mandag, og best går det med Lerøy Seafood og DNO International som legger på seg i overkant av to prosent.Topp 5 salgs-signaler akkurat nå er det imidlertid Songa Offshore, Blom, TGS-Nopec, Pronova BioPharma og Norwegian Property som har gitt. Disse signalene ble gitt for en tid tilbake og de fire nevnte over er langt ferskere.TrendListen gir signaler på bakgrunn av en avansert modell, som kombinerer en rekke tekniske analysemodeller.Anbefalingene er forholdsvis kortsiktige (modellen gir i snitt cirka 5-8 signaler per aksje per år) og er spesielt god for volatile aksjer og til investeringer med relativt kort tidshorisont.