Sikrer seg 26 millioner

Q-Free forteller om millionkontrakt i Brasil.

Sjefen i Q-Free, Øyvind Isaksen - Foto: Selskapet
Børs

Q-Free har blitt tildelt en kontrakt for levering av brikker fra CentroGestao Meios de Pagto (CGMP) i Brasil til en verdi av 26 millioner kroner.Denne ordren er avrop på tidligere annonsert rammekontrakt med totalverdi på 109 millioner kroner (9. februar 2010). Etter denne ordren har selskapet mottatt ordrer for 88 millioner kroner under denne rammekontrakten.- Brikkeomsetning representerer en viktig del av den underliggende aktiviteten i selskapet og i så måte er det Brasilianske markedet et viktig marked for oss. Q-Free er fremdeles den dominerende brikkeleverandøren i dette interessante markedet, sier adm. direktør Øyvind Isaksen.Q-Free har et heleid datterselskap i São Paulo, Brasil. Ordren vil bli levert innen utgangen av 2010.

Nyheter
Børs