Oslo Børs faller onsdag, men har klatret noe opp etter meget rød start. Drøye halvannen time etter åpning er hovedindeksen ned 0,51 prosent til 361,75.På et tidspunkt var hovedindeksen under 360. Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1,23 milliarder kroner.Blant de aksjene som stiger finner man Cecon, Artumas Group og AGR Group. De to førstnevnte stiger henholdsvis 66,66 prosent og 13,46 prosent.På den andre siden av skalaen befinner blant annet RXT, Maritime Industrial Services og Funcom. Også REC er høyt oppe på taperlisten.Statoil faller 0,88 prosent til 134,80 kroner.Oljeprisen faller etter slapp tirsdagOljeprisen er onsdag morgen en god del lavere nå enn tilfellet var da børsen stengte sine dører tirsdag ettermiddag.Trenden er dog stigende, og man finner bunnen siste døgn rundt klokken 03.00 norsk tid.Brent for levering i august omsettes nå for 77,89 dollar per fat, ned 0,17 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen er ned 0,31 prosent til 77,63 dollar per fat.Det betyr at prisen på olje rundt regnet har falt en dollar siden Oslo Børs stengte tirsdag. Svakere tall for bruktboligsalg enn ventet i mai bidro til fallet i oljeprisen.- Sentimentet forblir svært sårbart. Tilliten har blitt svekket de seneste månedene som følge av statsgjeldskrisen i Europa og varierende data fra USA, uttaler råvarestrateg David Moore i Commonwealth Bank of Australia til Bloomberg.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag viser at de amerikanske oljelagrene steg med 3,7 millioner fat i forrige uke til 362,4 millioner fat. Bensinlagrene steg med 0,8 millioner fat til 221,2 millioner fat.Lagrene for destilater var opp 1,1 millioner fat. Tallene bidro til oljeprisfallet man så tirsdag kveld.Videre melder Bloomberg at en føderal domstol i New Orleans, USA, overprøvde og blokkerte tirsdag president Barack Obamas seksmåneders moratorium i Mexicogulfen.Dommen er en følge av at en rekke oljeselskaper har saksøkt Det hvite hus. Dommen vil bli anket.Statoil faller 0,80 prosent til 134,90 kroner. Blant de store og mest omsatte aksjene er det nå kun Artumas Group som stiger. Styggest er fallet for REC, som er ned 4,20 prosent til 19,11 kroner.RCCL faller 2,9 prosent mens Questerre er ned 3,9 prosent.Øverst på vinnerlisten på Oslo Børs akkurat nå finner man selskapet Cecon, som stiger hele 66,66 prosent til 0,50 kroner. Det er dog bare foretatt 16 handler til nå i aksjen.Artumas Group er opp 12,30 prosent til 2,91 kroner mens AGR Group stiger 9,52 prosent til 11,50 kroner.Birdstep, Data Respons og Fara er i blått for øyeblikket.Øverste på taperlisten finner man pennystocken RXT, som faller 20 prosent til 0,04 kroner.REC sliter kraftig og er ned 3,30 prosent til 19,33 kroner. Fallet kommer etter nyheten om at en for tredje kvartal til 1,11 euro per watt.Dette for å være på linje med hva de taiwanske produsentene tar i dag.Da flere tyske panelprodusenter skal ha redusert tredjekvartalsprisene med ti prosent, blir mest sannsynlig oppstrømsselskaper presset av kunder til å kutte kostnadene.Maritime Industrial Services faller 13,13 prosent til 11,90 kroner mens GTB Invest faler 6,66 prosent til 1,40 kroner.Heller ikke Funcom, Transeuro Energy, Mamut eller Bergen Group har særlig med børs-medvind for øyeblikket.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .