Yara stiger 3,1 prosent til 205,80 kroner. Selskapet topper omsetningsoversiikten med 352 millioner kroner.- Det er primært et positivt momentum i gjødselmarkedet. Prisene er kommet bra opp siden bunnen for et par uker siden da man så ureasalg på 218 dollar tonnet fra Yuzhny. Nå spør selgerne etter i overkant av 240 dollar tonnet, sier analytiker Marianne Skeisvoll Bjørnsen i Argo Securities til Reuters.Det er også en mulighet for at gassprisene vil stige i Ukraina, noe som vil øke ukrainske produsenters break-even kostnad betydelig.- En appresiering av yuanen vil sammen med et generelt kinesisk kostnadspress også øke presset på kinesiske eksportpriser. I tillegg til dette har man sett en betydelig bedring i etterspørselen i de fleste markeder etter at prisgulvet for urea ble nådd, sier analytikeren.Argo Securities snudde til en kjøpsanbefaling på Yara for to uker siden.