Selskapet Acergy har den siste tiden høstet den ene kjøps-anbefalingen etter den andre, skriver Finansavisen mandag.15 av 17 analytikere som følger aksjen mener man bør laste opp i selskapet, mens bare én analytiker anbefaler salg av aksjen.Kursmålet er i snitt satt til 141 kroner, og i forhold til dagens kurs representerer dette en oppside på rundt 40 prosent.Ekspertisen forventer at ordreinngangen for selskapet er i ferd med å ta seg opp, og i tillegg har Acergy har mulighet til å vinne en stor SURF-kontrakt i sommer.- Acergy har gitt bud på kontrakten i forbindelse med CLOV-prosjektet utenfor Angola, og jeg venter at de vil vinne denne i juli. Vi har sett at kontraktene har latt vente på seg, men jeg venter et rush av nye kontrakter i andre halvår, uttaler analytiker Kim Andre Uggedal i Agilis Securities til TDN Finans.Acergy faller på Oslo Børs mandag, og aksjen er ned 0,20 prosent til 100,60 kroner.