Agricultural Bank of China, eller AgBank, debuterte torsdag på Shanghai-børsen, men innfridde ikke helt forventningene. Aksjene steg bare 0,75 prosent - noe labert tatt i betraktning de store forhåpningene rundt den historiske børsnoteringen. Aldri før har så store aksjeverdier vært til salgs samtidig.Under sin første dag som børsnotert selskap i Hongkong, gikk det derimot bedre med AgBank.Det totale antallet AgBank-aksjer som legges ut for salg i første omgang er ennå ikke kjent, ettersom det først vil bli bestemt når man har en bedre oversikt over hvordan markedet reagerer.- Dette er et historisk øyeblikk, sa bankdirektør Xiang Junbo før aksjesalget startet.Handelen på Tokyo-børsen endte med et fall på 2,9 prosent for Nikkei-indeksen og 1,9 prosent for den bredere Topix-indeksen.Også på de andre asiabørsene gikk det nedover. Seoul-børsens Kospi-indeks sank med 0,7 prosent, og Taiwan-børsens Weighted-indeksen gikk tilbake med 0,5 prosent. Hang Seng-indeksen i Hongkong gikk moderat tilbake med 0,1 prosent, mens børsen i Shanghai sank med 0,8 prosent.