De kinesiske markedene står i spissen for en bred børsnedgang i Asia tirsdag.Nikkei-indeksen faller 0,28 prosent til 9.521,33 poeng, og Hang Seng-indeksen i Hong Kong står i 20.454,76 poeng, ned 0,06 prosent.Topix-indeksen faller 0,47 prosent til 853,64 poeng.-Ting er veldig usikkert for øyeblikket. Man har flere motstridende emner og folk sitter på gjerdet inntil det er mer klarhet. Inntil vi får dette vil markedet være retningløst, sier Matt Riordan i Paradice Investment Management til Bloomberg News, ifølge TDN Finans.
Kinesisk fall
De kinesiske indeksene Shanghai Composites og Shenzhen Composite faller med henholdsvis 1,75 og 1,83 prosent.Mye av årsaken til fallet er at kinesiske myndigheter tirsdag melder at de vil opprettholde sine restriktive tiltak mot boligmarkedet i landet, og eiendomsaksjer faller i kinesisk handel.Myndighetene vil øke tilbudet av rimelige boliger og fornyelse av ustrukturerte forstedsområder. For å hindre spekulative kjøp i boligmarkedet, vil de kinesiske myndighetene heller ikke gjøre noen endringer i boliglånspolitikken.