Europeiske nøkkeltall skuffer og aktørene i markedene er bekymret for banksektoren. Etter en svak opptur onsdag formiddag, faller de europeiske børsene. onsdag kveld begrenser nedturen noe.Rundt klokken 14 er tyske DAX er ned 0,9 prosent, franske CAC 40 synker 0,36 prosent, og den britiske indeksen FTSE 100 er ned rundt 0,3 prosent.- Mest sannsynling har ikke markedet styrken til å gå høyere etter en rekke strake oppturer. Resultatsesongen underbygger markedet, men det er fremdeles en del bekymringer rundt makrotallene, sier Klaus Wiener i Generali Investments til Reuters. Europeiske statistikkmyndigheter sendte børsene ned med skuffende industritall onsdag formiddag.Tallene viser at industriproduksjonen i eurosonen steg 0,9 prosent fra april til mai. Det tilsvarer en vekst på 9,4 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, men var svakere enn forventningene.Ifølge Market Watch var det ventet en vekst på 1,2 prosent på månedsbasis og 11,4 prosent på årsbasis.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..